Prima pagină » Evenimente

Fotografii evenimente – galerii integrale

Aceasta sectiune cuprinde galerii in care sunt prezentate, cu posibilitatea de descarcare, toate fotografiile de la evenimentele publicate.

Daca ati fost prezent la unul din evenimentele la care am activat ca fotograf profesionist, fie ca e vorba de o nunta, de un botez, sau poate chiar de sedinta trash-the-dress, aceasta sectiune se adreseaza dumneavoastra.

Accesul in aceste galerii se poate face doar cu ajutorul unei parole pe care o detin mirii, daca vorbim despre nunta si trash-the-dress, respectiv parintii micutului sau micutei, in cazul unui botez.

Pentru ca postarile din aceasta sectiune cuprind toate fotografiile din evenimentele la care am fost fotograf, descarcarea tuturor fotografiilor presupune crearea, in mod automat, a unei arhive care sa insumeze aceste fotografii. Procesul poate sa dureze de la cateva secunde la cateva minute, in functie de conexiunea la internet, numarul fotografiilor, specificatiile calculatorului de pe care este accesata platforma etc. Multumesc pentru rabdare si imi cer scuze anticipat pentru eventuale neplaceri.